Review | AVANGARDĂ ÎN ESTETICA DENTARĂ: Dental Guard, prima companie din România specializată în planuri de protecție pentru fațete. Află cum poți salva mii de euro în cazul unui accident și care sunt clinicile partenere

Ai avut un accident și ți-ai spart unul sau mai mulți dinți? Fațetele sunt soluția ideală pentru refacerea unei danturi ciobite sau rupte. Trebuie să știi că un smile makeover îți va schimba viața prin îmbunătățirea radicală a zâmbetului. Un astfel de procedeu te poate întineri chiar și cu 10 ani.

Smile makeover, certitudinea unui nou început!

Munca medicului este migăloasă, iar rezultatul final te va costa o sumă importantă, de ordinul miilor de euro. Este indicat să ai grijă de noii tăi dinți în care ai investit o mică avere. Tot ce trebuie să faci este să îți securizezi investiția! Cum? Cu ajutorul DENTAL GUARD! 

Servicii stomatologice prea scumpe? Salvează mii de euro cu planuri de protecție Dental Guard!

De ce? Pentru că, în cazul unui accident, decontarea serviciilor medicale de la bugetul de stat este inexistentă, iar în ceea ce privește asigurările situația lasă de dorit. Mediul privat nu vine nici el cu prea multe soluții. Majoritatea clinicilor sunt dispuse să îți mai ia banii încă o dată pe aceeași lucrare! 

“Refacerea după accident m-a costat peste 10.000 de euro!”

O astfel de întâmplare a trăit pe pielea lui Nicușor Mușat, un om de afaceri cu idei îndrăznețe și fondatorul DENTAL GUARD în România. Întreaga poveste o aflăm chiar de la acesta.

Nicușor Mușat, fondator DENTAL GUARD: În urmă cu 5 ani am avut un accident la schi. Din păcate, mi-am pierdut un incisiv central, iar alți trei dinți s-au rupt.Procesul de refacere a fost de lungă durată. A fost necesar un implant frontal și o proteză kemeny. Toată nefericirea a ajuns să mă coste mulți bani: peste 10.000 de euro! 

Atunci am înțeles două lucruri importante. Dacă eu am investit o sumă importantă într-un zâmbet nou, atunci dinții au și ei nevoie de protecție, ca orice lucru de preț. Ceva care să mă asigure că pe viitor nu voi mai plăti aceeași sumă încă o dată! 

Mai apoi am realizat că, din momentul în care am ales să-mi refac dantura în cabinetul unui anumit medic stomatolog, cu acel doctor sunt într-o “căsătorie nescrisă” ! Explicația este simplă: este foarte greu, dacă nu chiar imposibil, să reproduci unu-la-unu lucrarea execută într-o clinică, în altă clinică. Fie că vorbim de clinici din România sau de peste hotare.

Andreea Trandafirescu: Înțeleg faptul că Dental Guard s-a născut din nevoia de siguranță pentru frumos. Spune-mi, care este misiunea acestui proiect?

Dental Guard: “Ne preocupă bunăstarea pacientului.”

Nicușor Mușat: Dental Guard a început în ianuarie 2019. Este un proiect îndrăzneț și unic în România, orientat către client și nevoile acestuia. Vreau să aducem tot ce considerăm că este lipsă pe piața esteticii dentare de la noi din țară, de la servicii la produse (anul 2020 va și unul plin de surprize plăcute pentru clienții cu fațete).

Planurile de protecție implementate de Dental Guard în clinicile partenere te ajută să scutește timp și bani.

Andreea Trandafirescu: Ok, hai să discutăm concret. Îți propun un exercițiu. Să ne imaginăm faptul că sunt un pacient cu o lucrare dentară superbă, realizată cu celebrele fațete ce conferă oricui un zâmbet de o vedetă. Am un accident și, din nefericire, îmi sparg dinții din față. Prețul inițial plătit clinicii unde mi-am făcut dinții a fost de câteva mii de euro. Acum, după accident, sunt nevoită să plătesc din nou aceeași sumă?

Nicușor Mușat: În cazul unui accident din care rezultă pierderea unor părți protetice, chiar dacă clinicile stomatologice de la noi oferă o oarecare garanție, fără planul de protecție DENTAL GUARD vei fi nevoită să scoți bani grei din buzunar pentru a îți repara zâmbetul! 

Foarte puțini sunt cei care au o asigurare dentară menită să acopere asemenea costuri. De obicei sunt oamenii care trăiesc în afara țării. Chiar și asigurat, procesul este anevoios: tu, în calitate de pacient, plătești lucrarea (asta înseamnă să scoți bani mulți din buzunar), după care trebuie să mergi cu facturile la cei care te asigură pentru a ți se restitui banii cheltuiți.

Este un proces “birocratic” care poate dura mai bine de trei luni, iar asta înseamnă bani blocați, bani lipsă din bugetul tău. Ai sau nu ai, trebuie să faci rost. Nu poți sta fără dinți.

“Nu punem la îndoială explicația clientului în privința accidentului “

Andreea Trandafirescu: Cum putem proceda în acest caz?

Nicușor Mușat: La Dental Guard, în primul și-n primul rând, vrem să specificăm că nu oferim bani, oferim doar servicii, iar acestea sunt garantate și realizate de clinicile noastre partenere. Pe această cale vreau să le mulțumeac deoarece fără bunăvoința lor nu se putea realiza nimic. La noi acest proces este unul extrem de simplu: accident – clinică – refacere, în funcție de pachetul pe care l-ai ales și include ORICE TIP DE ACCIDENT. Fără întrebări suplimentare, fără nimic. Așadar, un pacient cu fațete care are un plan de protecție activ nu mai are stresul pagubelor materiale deoarece revine în clinică și, în cel mai scurt timp posibil, i se înlocuiesc fațetele avariate cu altele noi, conform planului de protecție.

Exemplu de lucrare dentară executată într-una dintre clinicile partenere Dental Guard.

Andreea Trandafirescu: Dacă tot ai deschis acest subiect, în acest moment, câte clinici partenere pot veni în ajutorul pacienților? 

Nicușor Mușat: Avem patru clinici partenere, trei în București și una în Cluj-Napoca. Am purtat discuții și cu câteva clinici din zona de vest. Vorbim despre Timișoara și împrejurimi. Și aici sunt clinici și doctori demni de “pus pe harta” esteticii dentare. Pentru moment am pus pauză “recrutării” de noi parteneri. Acum ne dormim să stabilizăm acest tip de servicii. Vom redeschide calea pentru noi parteneriate la începutul anului viitor. Criteriile de selecție pe baza cărora îi alegem sunt stricte și fac referire la un rezultat final de calitate superioară!

Partener de încredere.

“DENTAL GUARD te salvează de la plata a multe mii de euro în caz de accident!”

Andreea Trandafirescu: Există deja un număr semnificativ de pacienți care au îmbrățișat această idee de bună practică. Ce îi determină să aleagă Dental Guard ca măsură de protecție a zâmbetului? 

Nicușor Mușat: Reacțiile pacienților sunt împărțite în două categorii: cei care înțeleg importanța acestei măsuri de protecție și cei care își spun:  “mie nu mi se va întâmpla nimic rău”. Aceștia sunt cei care merg la risc. În ceea ce îi privește pe primii, am fost plăcut surprins să observ că avem succes cu acest sistem încă din prima zi. Clienții noștri înțeleg faptul că DENTAL GUARD îi salvează de la plata a multe mii de euro în caz că se întâmplă ceva! 

Planuri de protecție dentară accesibile oricui.

Nicușor Mușat: Ținând cont de faptul că toate clinicile au implementate planuri standard, pentru toate buzunarele, orice pacient care și-a pus fațete își poate permite cel mai ieftin plan care e cât o factură de internet, respectiv echivalentul a 100 lei/lună. O nimica toată, comparând cu o posibilă daună.

Deciziile bune luate astăzi, te pot feri de cheltuieli uriașe mai târziu.

Andreea Trandafirescu: Pot beneficia de avantajele pe care mi le oferă Dental Guard în cazul în care fațetele sunt puse într-o clinică ce nu face parte din rețea și ce trebuie să facă un client?

Nicușor Mușat: Da. Funcționează foarte simplu: clientul ne contactează și ne explică ce vrea. Apoi, este repartizat către una dintre clinicile partenere pentru un control de rutină. Medicul de acolo își dă acceptul, iar pacientul este preluat. În caz de accident, clinica respectivă va repara daunele. Este important de știut că avem acces, direct sau indirect, în aproape toate laboratoarele de tehnică dentară din țară. Această facilitate ne ajută să obținem o lucrare care sa se apropie de perfecțiune.

Andreea Trandafirescu: Din câte povestești nu pare deloc greu sau costisitor să ai grijă de dantură! Vreau să știu, ce spun medicii despre Dental Guard?

Nicușor Mușat: Vreau să spun că a fost un proces dificil să conving cei mai buni doctori să ia partea la un sistem nou, necunoscut, ei având o reputație imensă în spate. Am avut norocul să dau peste oameni cu un suflet mare, iar aici chiar vreau să le mulțumesc partenerilor mei pentru că au fost deschiși și de acord să implementăm pentru pacienți asemenea servicii. 

Dental Guard, garanția faptului că poți zâmbi fără teamă

“Interesul clinicilor partenere DENTAL GUARD pentru client și nu pentru buzunarul propriu este NET SUPERIOR altora!”

Nicușor Mușat: De ce spun asta? Au fost clinici care m-au șocat atunci când au spus că ei preferă să ia banii și de 2-3 ori aceluiași pacient! Nu o să dau nume, însă sunt foarte cunoscuți. De aceea apreciez foarte mult acceptul, validarea conceptului, dar și votul de încredere pe care ni l-au acordat cei mai recunoscuți medici din nișa esteticii dentare de la noi. Să nu uităm că, însumat, clinicile noastre partenere dețin peste 80% din cazurile de estetică dentară din România și asta spune foarte mult.

Andreea Trandafirescu:  Cum pot semna un astfel de contract prin care să îmi protejez surâsul?

Nicușor Mușat: În fiecare clinică parteneră există un reprezentant Dental Guard. De obicei, managerul de clinică este cel care îți va spune tot ce trebuie să știi. Actele se semnează DOAR în clinicile partenere după un control dentar amănunțit în cazul pacienților mai vechi sau după fațetarea finală, în cazul pacienților noi.

“Fără costuri și clauze ascunse”

Andreea Trandafirescu: Să vorbim puțin și despre bugetul pacientului. Care sunt prețurile practicate?

Nicușor Mușat: Costurile diferă de la plan la plan. Avem 4 planuri standard disponibile : 

Planul 3 – între 230 – 300 euro/an

Planul 5 – între 380 – 500 euro/an

Planul 10 – între 650 – 800 euro/an

Planul 20 – între 950  – 1200 euro/an

Aceste planuri sunt dedicate exclusiv pacienții clinicilor partenere. Ei pot beneficia de servicii medicale în clinica din care fac parte, conform prețurilor practicate acolo. Pentru clienții din exterior, după acceptul acestora de a fi repartizați către una din clinicile partenere, planurile sunt următoarele:
Planul 3 – 350 euro/an 

Planul 5 – 550 euro/an

Planul 10 – 850 euro/an

Planul 20 – 1250 euro/an

Este, probabil, singurul sistem cu o siguranță de implementare de 100% și fără clauze ascunse! 

Andreea Trandafirescu: Dental Guard mai vine cu o noutate. Ce este “Banca de fațete”?

Nicușor Mușat“Banca de fațete” este cel mai nou serviciu implementat și  orientat către client. Văzând obiecțiile multor pacienti asupra bugetului ne-am decis să facem disponibil acest serviciu prin care oricine poate veni cu un buget fix la noi și să ne zică: “am doar 4000 euro, uite aici radiografia și vreau, dacă se poate, să- mi se faca o arcadă cu un X număr de fațete la “Y” clinică”.De aici ne ocupăm noi și, dacă este realizabil ceea ce clientul dorește de la clinica aleasă, îi facem o programare și treburile decurg de la sine. Nu avem costuri extra, cine accesează acest serviciu are obligația ca la final să își încheie un plan de protecție. 

“Lucram la un plan de viitor prin care clientul să plătească în RATE cu COMISION 0%!”

Nicusor Musat: Noi promovăm aceste servicii în țări că Elveția, UK și Germania, facem pachete de turism dentar. Puteți vedea recenziile clienților, cazuri reale, pe paginile noastre de social media. 

Vezi mai multe pe pagina de Facebook Dental Guard ➡️https://m.facebook.com/dentalguard.ro/

Nicușor Mușat: Lucrăm la un upgrade prin care vrem să oferim clienților posibilitatea de a plăti în rate, momentan este indisponibila această opțiune, dar sperăm că în varianta finală să putem să le oferim și așa ceva, la un COMISION de 0%. Avem și pachete disponibile de 10 sau 20 de fațete cu hotel inclus. Putem face și pachete BESPOKE în baza unei radiografii și a câtorva poze, fiind un plan de tratament corect în proporție de 90%. Orice serviciu stomatologic este disponibil : implanturi, aparate, albiri etc.

Andreea Trandafirescu: Wow, sună promițător! Acum, te rog să spui câteva cuvinte pentru cititori…

Nicușor Mușat: Va mulțumesc pentru timpul acordat lecturării acestui articol și mă bucur să am ocazia de a vă explic, în mare, ceea înseamnă DENTAL GUARD.

Nu uitați că puteți accesa site-ul nostru web: www.dentalguard.ro pentru detalii suplimentare și dacă avem posibili parteneri printre cititori așteptăm mesajul lor în secțiunea „Contact”. Ne selectăm foarte atent partenerii și sunt sigur că nivelul va fi recunoscut o dată ce veți accesa secțiunea „Clinici” de pe website. Tot pe site, cei dornici să afle mai multe despre fațete vor găsi și un blog.

https://www.dentalguard.ro/acasa

Nicușor Mușat: De aici vă puteți lua informații corecte și complete referitoare la maniera în care să vă alegeți clinica, ce sunt fațetele dentare, de câte tipuri sunt, ce materiale se folosesc sau care sunt pașii în procesul de fațetare. Am pus totul la punct pentru că voi să aveți o experiență medicală fără fără griji alături de DENTAL GUARD!