Review | BROWS ON FLEEK: Cătălina Popescu, arta subtilă a micropigmentarii naturale

Sprâncenele inegale, creionate incorect sau lipsite de fire de păr? Vrei să te trezești frumoasă, fără a pierde minute în șir în oglindă? Acum ai găsit soluția perfectă: Cătălina Popescu, specialist de top în micropigmentare îți rezolvă problema.

Sprâncenele îngrijite îți pot transforma întreaga față, dând chipului un aspect simetric, bine pus la punct. Într-un cuvânt: frumos. Asta își doresc și clientele care calcă pragul Academiei Wake Up Beautiful. Aici te întâmpina Cătălina Popescu, cea care face imposibilul posibil: frumusețea ta devine permanentă!

“Trezește-te frumoasă!”, îndemnul Cătălinei

Simt că vrei deja să știi mai multe despre Cătălina. Află că este o artistă talentată în domeniul P.M.U cu o experiență enoooormă, recunoscută atât la nivel național, cât și internațional. Cu alte cuvinte, minunile făcute de ea o să le admiri minute-n șir în față oglinzii. 

Andreea Tranda: Cât de importante sunt sprâncenele pentru simetria chipului și cum pot ele schimba o fizionomie?

Cătălina Popescu, artist visagist și PMU TRAINER: Sprâncenele sunt supranumite “rama ochilor” deoarece ele pot influența, în egală măsură, fizionomia noastră atât pozitiv cât și negativ.

Atunci când discutăm despre simetrie, trebuie să știm că noi nu suntem simetrici și că, automat, nici sprâncenele nu vor fi perfect identice. Acesta este motivul pentru care ele sunt numite “surori” și nu “gemene”. 

Andreea Tranda: Micropigmentare sau microblading, ce ne recomanzi?

Cătălina Popescu, artist visagist și PMU TRAINER: Wow, un subiect foarte interesant, aș putea povești până dimineață!

Diferențele sunt, pot spune, de la cer la pământ!

Recomand micropigmentarea deoarece această procedură este una non-invazivă, special creată pentru a nu distruge sau afecta pielea atât timp cât este executată corect. Micropigmentarea, așa cum sună și din denumire, este introducerea unei micropicaturi de pigment în piele cu ajutorul unor ace foarte subțiri și care, în funcție de tipul pielii, durează între 1 an și 2 ani.

În schimb, microblading-ul este o tehnică de “zgâriere” a primului strat al pielii cu ajutorul unor ace dispuse sub forma unei lame. Se folosește un pigment mai puternic care, dacă procedura a fost corect executată, rămâne maxim 3-6 luni în piele. Aceasta este, totuși, o procedura veche, procedura care se execută în perioada de dinaintea apariției aparatului electric sau digital!

Andreea Tranda:  Tehnica a evoluat foarte mult, însă tot artistul este cel care „face toți banii”. Tu ai dezvoltat un stil aparte. Ce ne poți spune despre “HD UpLift Eyebrows”?

catalina-popescu-hd uplift-brown-andreea-trandafirescu

Cătălina Popescu, artist visagist și PMU TRAINER: Ei bine, de-a lungul timpului am tot căutat să construiesc o “tehnică pe sufletul meu”, ceva care să imite cât mai mult suplețea sprâncenelor naturale. Exersând, am reușit să construiesc această metodă. Am lucrat aproape 4 ani pentru a dezvoltă  “HD UpLift Eyebrows” și a o aduce la nivel de perfecțiune.

Andreea Tranda: A fost un an plin pentru tine și ești abia la jumătate. Ai avut seminarii în întreaga lume, povestește-mi puțin despre călătoriile tale.

Cătălina Popescu, artist visagist și PMU TRAINER: Păi, tocmai mă pregătesc de Congresul din Vietnam de săptămâna aceasta, apoi Berlin și așa mai departe;). De fapt, cred că treaba cu călătoritul este și va fi mereu undeva în ADN-ul meu, ador asta!

Primul meu job a debutând că hairstylist și makeup artist pe vas de croazieră în America, Europa și Tahiti! Pot spune că este ca un virus de care nu mai poți scăpa. Este destul de obositor, dar nu se compară cu nicio remunerație financiară!

În calitate de speaker am avut ocazia să ajung în diverse colțuri ale lumii: America, Brazilia, Polonia, Londra, Azerbaijan, Italia și lista rămâne deschisă!

Andreea Tranda: Cu o agenda plină, ai găsit timp și pentru viața personală. Cum se îmbina muncă cu iubirea? 🙂

Cătălina Popescu, artist visagist și PMU TRAINER:  :)) Hmm! Cum se îmbină muncă cu iubirea? ….SUPER! Mă consider o norocoasă, bărbatul de lângă mine este foarte implicat în acest business care îmi ocupă aproape tot timpul, mă susține și mă înțelege în tot ceea ce fac. Astfel, este o plăcere să petrecem timp împreună chiar dacă nu este neapărat unul liber.

Andreea Tranda: Ce planuri ai pentru perioada următoare?

Cătălina Popescu, artist visagist și PMU TRAINER: Planuri am o mulțime, mai greu cu faptul că trebuie să le iau pe rând, nu toate odată:)) Am din ce în ce mai multe plecări în străînătate, iar în România am o academie de sprâncene:  WUB Academy pe care am început să o dezvolt din ce în ce mai mult.

Aici, predau cursuri BASIC și MASTER, atât în limba română, dar și în engleză!… Momentan, nu dezvălui mai mult! 😉

Andreea Tranda: Ce trebuie să știe doamnele si domnișoarele care îți calca pragul academiei?

Caralina Popescu, artist visagist și PMU TRAINER: Clientele mele trebuie  să știe că au ajuns exact la locul potrivit: aici serviciile sunt de cea mai înaltă calitate și, cu siguranță, vor pleca cu cele mai naturale sprâncene, perfect potrivite fizionomiei lor!

Andreea Tranda: Serviciile sunt “Platinum”, prețurile sunt pe măsura? 

Cătălina Popescu,artist visagist și PMU TRAINER:  Întotdeauna am menținut serviciile la un nivel ridicat, ceea ce, cu siguranță, m-a și ținut pe primele locuri în topul serviciilor de înaltă calitate.

Andreea Tranda: Mesaj pentru cititori.

Cătălina Popescu, artist visagist și PMU TRAINER: În ziua de astăzi acordăm prea puțîn timp cititului, în defavoarea informațiilor primite din imagini, iar acest lucru ne face, uneori, uneori să alegem greșit! Din fericire, este minunat că există și astfel de oameni că ține, care promovează conținutul nu doar imaginea! Și asta pentru că: “Informația este singura cale către evoluție”!

Pe Cătălina o găsiți pe Facebook ➡️ https://www.facebook.com/wakeupbeautifulacademy/  sau Instagram ➡️  

https://instagram.com/catalina_popescu_official?igshid=pn3psol3inz5 .

BROWS ON FLEEK @WAKE UP BEAUTIFUL ACADEMY by CătălinaPopescu

Xoxo, 

Andreea Tranda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *