Interviu | Călător în bascheți PUNCT ro lansează campania “România celor o mie de lumi’’

Campania a luat ființă din dragoste de țară și frumos. Jurnaliștii Laura Vereha și Sebastian Secan, deținătorii blogului www.calatorinbascheti.ro, vă aduc în atenție o primă serie de locuri și de pensiuni turistice din România care seamănă izbitor cu stațiuni sau obiective turistice din diferite țări ale lumii. 

Cu alte cuvinte, Laura și Sebi vor să promoveze o alternativă turistică internă, la fel de frumoasă ca cea internațională, dar mai accesibilă românilor și foarte potrivită pentru etapa în care ne aflăm. 

Pentru că sunt oameni creativi, în numai o săptămână de ‘scotocit’ prin atlas au descoperit nu mai puțin de 16 astfel de locuri! Fiecare comparație între locațiile din afară și cele de pe plai românesc sunt prezentate fiecare în câte un articol.

Veți putea citi despre Ursa Mică Glamping Resort, campingul de lux aflat la Ciocanu, care rivalizează cu Snow Peak Field Suite Hakuba din Japonia, Mocănița de pe Valea Vaserului, care are o soră geamănă în munții Harz din Germania, plaja neștiută de la Șuncuiuș, aproape identică cu Railay din Thailanda sau satul plutitor Egreta, de la Cazanele Dunării, care aduce cu celebrele bungalouri din resorturile de lux din Maldive.

Laura Vereha: „Criza fără precedent poate avea și un efect pozitiv. Vom alege să zburăm mai puțin, în următoarele luni, dar vom redescoperi țara aceasta absolut minunată. Avem locuri incredibil de frumoase, care rivalizează cu destinații turistice celebre din diferite țări ale lumii. Visați să ajungeți în Thailanda? Avem și noi un mic colț de Thailanda. Visați să vedeți Bali sau Grecia? Avem un Bali de România. Nu lipsește nici Maldive. Paradisul îl avem chiar aici. Iar noi vrem să-i ajutăm pe români să descopere această lume, într-o singură țară”.

Sebastian Secan: „Vrem să vă inspirăm să călătoriți în România și vrem să ajutăm turismul autohton în această perioadă dificilă, de aceea am lansat campania “România celor o mie de lumi” – o campanie independentă, realizată cu resurse proprii, pe care am gândit-o cu mare drag de România: am vrut să punem și noi umărul pentru ca țara aceasta să-și poată reveni cât mai curând. Este un pas mic pe care-l facem, este un pas mic pe care îl puteți face și voi dacă alegeți vara aceasta să descoperiți România. Împreună hai să lăsăm ceva în urmă!”

Pe parcursul campaniei, care se va derula atât pe blogul calatorinbascheti.ro, cât și pe conturile de Facebook și Instagram ale acestuia, alături de articole vor exista și diferite concursuri și provocări gândite astfel încât să îi determine pe români să opteze în acest an pentru vacanțe în țară, pentru a descoperi o Românie care ascunde în ea o mie de lumi spectaculoare și inedite.

Lansat în noiembrie 2018, de jurnaliștii de televiziune Laura Vereha și Sebastian Secan, calatorinbascheti.ro a devenit foarte repede unul dintre cele mai cunoscute și influente bloguri de travel din România.

Laura și Sebi, în topul celor mai influenți bloggeri de travel din România

Blogul își propune să arate publicului România neștiută, uimitoare, de poveste, cu locuri despre care n-ai bănui că sunt la noi în țară. Cu peste 135.000 de fani pe Facebook și 1.026.000 recordul de vizitatori pe lună, calatorinbascheti.ro este cel mai citit din România pe contentul de travel care vizează destinațiile din țară. Articolele calatorinbascheti.ro sunt constant în topul Zelist.ro, care monitorizează articolele virale din blogosferă.

Dacă aveți idei, informații interesante sau întrebări puteți să îi contactați aici 👉🏻 email: contact@calatorinbascheti.ro pe Laura și Sebi!

Xoxo, A.!