Real life | Ajută-i pe copiii care nu visează tablete și nu au bani de caiete să meargă la ȘCOALĂ

‘Ai da un LEU, să merg la ȘCOALĂ și eu?’, poate asta ar întreba copiii din Delta Dunării dacă nu ar fi peste măsură de sfioși. 


Eate o întrebare menită să ne trezească la OMENIE! 
Imaginează-ți: 65 de copii cu chip de înger, stând cuminți în căsuţele lor sărăcăcioase. 65 de suflete vor să se facă ‘oameni cu carte’, dar nu au nici măcar un caiet pe care să buchisească, un ghiozdan sau o cămășuță pe care să o îmbrace la început de an școlar. 


Îmi dau seama că un astfel de subiect nu se potrivește cu mood-ul de tău concediu. Știu și, totuși, te voi ruga să lași deoparte pentru câteva momente tot ce ți-ar putea distrage atenția.


Îți propun să dăm o mână de ajutor celor care nu cer, însă au nevoie de noi. Pe tine te-a ajutat cineva, vreodată? Ei bine, e rândul tău să întorci binele. Împreună putem schimba tristețea unui copil în zâmbet!


Caută-ți cardul și dă-le și tu ceva copiilor! Găsești mai jos conturile. Apoi, donațiile vor fi adunate și se vor transforma în rechizite și dulciuri pentru copii. 


Motocicliștii din Hotel Moto
, cei care au inițiat de ani buni această acțiune, se vor ocupa personal ca acestea să ajungă la micuți. Sâmbătă, 31.08.2019, ei vor merge în satele Letea, Periprava şi C.A. Rosetti din Delta Dunării. 


Toți elevii din clasale primare vor primi pachetele cu rechizite şcolare și dulciuri

BUCURIA MICUȚILOR ESTE NEPREȚUITĂ!

Participă și tu la COLECTA DE ZÂMBETE și cumpără-le copiilor caiete, ghiozdane, penare, dulciuri.

Dacă nu ai timp să te plimbi prin magazine, donează cât poți în contul RO27BTRLRONCRT0243623401 deschis la banca Transilvania pe numele Fătu Titi și ne vom ocupa de achiziționarea celor de mai sus!


Dacă vrei să vezi cu ochii tăi că donațiile ajung acolo unde trebuie? Poți să îi însoțești pe organizatori! Taxa de participare este minim 100 de lei (bani ce vor merge direct în cumpărarea rechizitelor sau produselor neperisabile, dulciuri, jucarii etc.)


Pentru informaţii suplimentare puteţi contacta organizatorii strângerii de fonduri la numerele de telefon:
0765 446 259 – Titi Fătu

0725 358 275 – Ionela C. (Pishty)

0726 678 164 – Marian Scutariu

Îi găsiți și pe Facebook https://www.facebook.com/events/945729679119555/ .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *