Știri | De la star TV la business woman. Ilinca Vandici, o nouă provocare

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România”, așa ar putea începe aceste rânduri, însă ar fi clișeic și prea puțin pentru a o descrie. O bună bucată de timp am împărțit aceleași coridoare, așa că vă pot spune ‘altfel’ despre ea: Vandici nu stă, Vandici se reinventează. Și asta în timp ce își îndeplinește cu grație rolul de prezentator TV, mamă, soție, prietenă, colegă. Simte nevoia să se extindă, să arate că poate mereu, mai mult, mai bine. 

Probabil că așa s-a întâmplat și acum. Deschid instagramul și văd anunțul: Ilinca se lansează în afaceri! Și da, îi stă bine. Are know-how și vrea sa împărtășească și altora din ceea ce a adunat ea.

De data aceasta vorbim despre un brand de beauty. BIOTIFUL BRANDS, o companie care promite să fie o mișcare revoluționară în domeniul frumuseții feminine.

Ilinca Vandici, creator @biotifulbrands: “Sunt produse lipsite de cele 80.000 de substante toxice regăsite în general în produsele de îngrijire, cu extrase pure din ingrediente oferite din natura, cu ambalaj biodegradabil, netestate pe animale, dar păstrându-și alura luxuriantă.”

Acest proiect a luat naștere din prietenie și admirație. Ilinca o are ca și partener în aceasta călătorie fascinantă pe Angelina Cozma, o altă femeie care crede în puterea ei de a mișca munții din loc.

Ilinca Vandici, creator @biotifulbrands: “Ne bucurăm de 6 ani de puterea lui ‘împreună’. am împărțit emoții la fiecare aniversare, ne-am dăruit flori fără motiv, dorindu-ne să fim femei altfel în această societate. Am ales rochia de mireasă împreună și am plâns ca două puștoaice când una dintre noi a spus “DA” în fața altarului. Nu am băut cafele în fiecare zi și nici nu ne-am dus la shopping în Milano, pentru că prieteniile adevărate nu sunt despre asta. Am simțit o ploaie de stele în sufletele noastre când am aflat într-o zi de toamnă că vom deveni mame. Am trăit bucuria maternității și aceasta ne-a inspirat să începem să creăm lucruri mărețe. Am crescut personal și am evoluat profesional. Astăzi, știm sigur că atunci când femeile se susțin reciproc,se întâmplă lucruri extraordinare.(…) Ne-am unit forțele și am creat BIOTIFUL BRANDS.

Misiunea lor? 

Ilinca Vandici, creator @biotifulbrands: “Vrem să punem baza unei revoluții în domeniul frumuseții nontoxice. (…)  Toată munca din spatele frumuseții nontoxice o dedicăm femeilor ce fac alegeri inteligente, mame și sotii full-time, active, ce zilnic vor să devină cea mai bună versiune a lor.”

Mai multe informații despre BIOTIFUL BRANDS ➡️ https://instagram.com/biotifulbrands?igshid=kiwl40f6zp4w sau ➡️ https://biotifulbrands.com/

Când nu o urmăriți la TV, puteți sa ii vedeți activitatea pe Instagram ➡️ https://www.instagram.com/p/B0LgM2VIS5n/?igshid=2wondfq40r0d

Photo credit & info: https://www.facebook.com/Ilinca-Vandici-Oficial-286253314822432/

Pentru că… „atunci când femeile se susțin reciproc, se întâmplă lucruri extraordinare”!

Pentru ca... "Atunci când femeile se susțin reciproc,se întâmplă lucruri extraordinare."

Xoxo,

Andreea Tranda :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *