Real life | De Moș Nicolae, dăruiește copiilor care nu au ghete să pună la geam

Se spune că Moș Nicolae pune cadouri în ghete copiilor care au fost cuminți, iar celor care au fost năzdrăvani… nuiele. Există și o a treia categorie de copii la care Moșul nu ajunge: cei care NU AU ghete. Ei sunt copiii care nu au șansa să primească vreun cadou în general.

Donează lunar de Moș Nicolae. Gândul tău se transformă în faptă bună dând click pe link ➡️ https://www.sos-satelecopiilor.ro/pentrucopii/

Echipa Satele SOS acționează, de 21 de ani, direct în comunitățile vulnerabile. Cu ajutorul acestei echipe de oameni minunați, peste 3500 de copii au rămas acasă și au crescut frumos, cu o educație potrivită și cu minimul necesar unei vieți decente. Însă nevoia de implicare în viețile altor copii este în continuare extrem de mare!

Aici intervii tu

SOS Satele Copiilor dezvoltă programe de prevenire a separării copiilor de familie, în parteneriat cu actorii sociali din fiecare comunitate în care lucrează. Prin cursuri de educație parentală, consiliere și suport material, prin activități educative vrem să responsabilizăm părinții și să-i ajutăm să depășească starea de vulnerabilitate.SOS Satele Copiilor le oferă micuților o alternativă pentru a începe să își dorească o altfel de viață.

Renunță la un meniu fast-food, la două pachete de țigări sau la un moft și ajută un copil ! Donează lunar de Moș Nicolae. Gândul tău se transformă în faptă bună dând click pe link ➡️ https://www.sos-satelecopiilor.ro/pentrucopii/

Totul pornește cu încurajarea mersului la școală și cu multă speranță și dragoste! Acolo unde există speranță, există și rezultate de cele mai multe ori.

Alege să spui ‘SUSȚIN ȘI EU’ programelor SOS de prevenire a separării copiilor de familie cu orice sumă lunar și contribuie pentru un viitor mai bun al unor familii care se confruntă cu răul.

Poți dona aici ➡️ https://www.sos-satelecopiilor.ro/doneaza-online/

Pentru mai multe informații despre acțiunile SOS Satele Copiilor, urmăriți pagina de Facebook ➡️ https://www.facebook.com/SOSSateleCopiilor/sau mergeți direct pe site pentru a face o mică donație. ➡️ https://www.sos-satelecopiilor.ro/pentrucopii/

Photocredit: SOS Satele Copiilor

Noi ne întâlnim aici ➡️ https://www.facebook.com/AERadu/ . Gânduri bune!

Andreea Tranda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *