Știri | Beyonce, fana lui Meghan Markle

Greu de crezut, dar adevărat: Beyonce este și ea fana cuiva! Regina pop-ului i s-a adresat Ducesei de Sussex cu “prințesa mea”.

Prinţul Harry şi Ducesa Meghan Markle au participat la lansarea europeană a filmului “Lion King” din Londra, aceasta fiind pentru prima dată când Ducesa de Sussex şi Beyoncé s-au întâlnit pe covorul roşu.

Momentul în care Meghan o îmbrăţişează pe cunoscuta cântăreaţă americană a fost unul intens apreciat de fani. Vedeta pop i adresează Ducesei cu „prinţesa mea“, iar potrivit experţilor în limbaj corporal, cele două s-au purtat de parcă ar fi fost prietene vechi, ceea ce indică faptul că ambele erau nerăbdătoare să se întâlnească.

Totodată, Beyoncé i-a transmis Ducesei de Sussex că fiul ei şi al Prinţului Harry, Archie Harrison, este „foarte frumos“, iar apoi cele două cupluri au continuat să vorbească despre copii, Ducele de Sussex întrebând „ce fac gemenii“. 

Potrivit The Sun, cu acest prilej, Jay-Z a ținut să transmită fostei actrițe și soțului ei un mesaj:

“Vă iubim. Felicitări pentru venirea pe lume a copilului vostru. Cel mai bun sfat pe care vi-l putem da e să găsiţi mereu timp pentru voi.”

La premiera „The Lion King“, regizat de Jon Favreau, de duminică, 14 iulie, Beyoncé, cea care dublează vocea personajului Nala, a strălucit la propriu. 

Aceasta este prima apariție pe covorul roșu a ducesei de Sussex de la naștere.Xoxo,

Andreea Tranda

Photo credit: Gulliver/ Getty Images /Joel C Ryan/Invision/AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *