Review | Mănâncă ceva bun! Unde oprești la Pitești? La Pizza Nostra!

Atunci când îți este foame o pizza delicioasă îți potolește foamea rapid: mozzarela, prosciutto, măsline, ciuperci, bacon, piept de pui, salam, cârnați, roșii sau ardei, puse pe un blat în orice combinație vrei!

Le mulțumesc italienilor pentru invenția lor, pentru că mi s-a întâmplat de multe ori să deschid frigiderul și să să ajung la concluzia că nu poftesc la nimic.

Salvează o bucătăreasă, comandă pizza la masă! 🙂

Sunt și dăți când mă duc ‘drept la țintă’ în bucatarie, cu marele gând: ‘Acum fac ceva bun de mâncare!’… Câteodată, din păcate, entuziasmul dispare atunci când pun mâna pe vreo tigaie sau cratiță. Și atunci ce e de făcut? Caut sa comand ceva bun, iar pizza este una dintre cele mai iubite opțiuni.

Și eu am testat Pizza Nostra

Astăzi vă povestesc de Pizza Nostra. De ce? Pentru că a fost pe placul întregii familii, de la mic la mare. Are un blat fin, nici prea pufos, nici prea subțire, crocant și care aduce aminte de pizza făcută la mama ei, Italia!

Apoi, îmi place să cred faptul că unii antreprenori trebuie aplaudați pentru că se luptă să reziste pe o piață instabilă, ‘amețită’ de tot felul de reglementări guvernamentale impuse de pandemia COVID 19.

Susținem afacerile locale!

Pizza Nostra Pitești este proiectul a doi antreprenori. Am stat de vorbă cu ei pentru a scrie acest articol. Probabil din modestie niciunul nu vrea să devină ‘celebru’ în rândurile acestui material, vor ca aprecierea clienților să fie ecoul muncii lor. Am să redau totusi, cu acordul lor, o parte din notițele din timpul interviului. 

Andreea Trandafirescu : Sunt foarte multe pizzerii pe piață. Care este avantajul vostru în fața celorlalți antreprenori?

Pizza Nostra Pitești: Experiența acumulată în 17 de muncă în domeniu, atât in țară, cât și în afară. Pe asta mizăm. În plus, clienții se întorc pentru calitatea și prospețimea produselor noastre.

Micile afaceri în era COVID

Andreea Trandafirescu: Schimbarea mediului de afaceri și implementarea unor măsuri suplimentare în ceea ce privește prevenirea contaminării cu COVID 19 a dus la o presiune în plus pentru HORECA. Cum v-ați adaptat noilor solicitări legislative și ce spun angajații?

Pizza Nostra Pitești: Ca orice societate comercială din acest domeniu, măsurile implementate împotriva COVID 19 au venit cu costuri suplimentare, dar facem tot ce trebuie pentru a menține atât siguranța clienților, cât și a angajaților. Oricum, nu e ca și cum avem de ales. Trebuie să te adaptezi dacă vrei ca afacerea să aibă continuitate.

Andreea Trandafirescu: În contextul în care s-a tot vorbit pe la știri despre ajutoare pentru micii întreprinzători, voi ați primit ajutor de la statul român pentru asigurarea bunului mers al acestei afaceri?

Pizza Nostra Pitești: Nu am primit nici un fel de ajutor…

Andreea Trandafirescu: Care sunt previziunile pentru 2021? 

Pizza Nostra Pitești: Anul acesta vrem să ne concentrăm pe îmbunătățirea constantă a produselor noastre și să ne surprindem clienții prin consecvență și seriozitate. Automat, dacă mergem pe linia lucrurilor bine făcute, vrem să creștem vânzările și pe viitor să ne extindem afacerea.

Andreea Trandafirescu: Care este cel mai frumos compliment primit de la un client?

Pizza Nostra Pitești: Ni s-a spus faptul că suntem, probabil, cea mai bună pizza din oraș. Ce poate fi mai grozav decât să auzi asta despre produsul tău?

Pofticios pretențios? Comandă-ți acasă o pizza gustoasă!

Andreea Trandafirescu: Care este secretul gustului Pizza Nostra?

Pizza Nostra Pitești: Ingrediente de cea mai bună calitate, mereu proaspete pentru că aprovizionarea se face zilnic! Apoi, aluatul și sosul folosit pentru pizza sunt făcute după o rețetă proprie. Probabil că acesta este motivul pentru care ne situăm în topul preferințelor iubitorilor de pizza din Pitești, faptul că reușim să avem acel gust autentic italienesc!

Pizza ca la ‘mamma’ ei!

Andreea Trandafirescu: În afară de pizza ce altceva mai pot cumpăra clienții de la voi?

Pizza Nostra Pitești: Chifle pufoase umplute cu piept de pui, rucola, mozzarela, roșii proaspete și sosuri la alegere, preparate de noi. În plus, pofticioșii mai pot comanda triunghiuri cu cremă pufoasă de brânză și prosciutto cotto, la care pot servi o cafea italiană bună sau băuturi răcoritoare.

Chifla încărcată de bunătăți proaspete potolește foamea sâcâitoare! Testează și convinge-te!

Andreea Trandafirescu: Cum pot comanda clienții, unde va găsesc? 

Pizza Nostra Pitești: Cu o simplă căutare pe facebook, foodpanda , takeaway, glovo, tazz by eMAG, telefonic la numerele 0758 800 800 sau 0758 800 801 , cât și la locația noastră din strada Exercițiu Pitești!

Andreea Trandafirescu: Mesaj pentru iubitorii de pizza…

Pizza Nostra Pitești: Dacă doriți o pizza de cea mai bună calitate, vă așteptăm să încercați produsele noastre. Cu siguranță vom rămâne pe lista restaurantelor voastre preferate!

ANYONE WHO SAYS THAT MONEY CANNOT BUY HAPPINESS HAS CLEARLY NEVER SPENT THEIR MONEY ON PIZZA.

Andrew W.K.