Carnea din sandwich-urile The Box este gătită în prealabil la sous-vide, un procedeu cu varii beneficii, folosit de maeștri bucătari din întreaga lume. Carnea se fasonează, se videază, iar apoi este fiartă la o temperatură joasă timp de 24-25 de ore. La finalul acestui proces, ea își întrerupe prepararea, fiind adusă brusc la o temperatură joasa.

Ulterior ea este “rumenită” de către bucătari pe plită în fața clientului. Rezultatul: delicios!

Printre preparatele din meniul The Box, se află și un sandwich cu un cârnat special, Salsicia, un preparat ușor picant, tocat și produs în fabrica proprie. Mmmm, Yummy!

Dealtfel, legumele precum roșiile, castraveții, cartofii, ceapa sau murăturile ce intră în compoziția sandwichurilor, sunt cultivate și contractate direct de la agricultori din zona Moldovei! Totul este SUPER-FRESH!
Laurențiu Afrasine, co-proprietar, The Box București: “The Box, are în spate o întreagă industrie de carne și oferă clienților săi steak-uri și preparate pe bază de carne de vită, pui sau porc, de cea mai bună calitate, la preț de furnizor, neexistând între noi și furnizor, niciun intermediar sau adaos de cost.”
De aici a pornit și conceptul “Beef Lottery” cu fix price-ul de 18 lei per 100 gr, un preț mai mult decât atractiv pentru un antricot maturat de vită, un ribe eye, tomahawk sau alte bucăți apetisante de carne.
“BEEF LOTERY”, un concept 100% nou

Conceptul de loterie se referă la faptul că, în funcție de zi și de săptămână, în vitrina restaurantului puteți găsi diverse bucăți de carnet, si poți avea adevărate surprize, plătind prețul fix de 18 lei/ 100 gr.
The Box, folosește 0% produse congelate! Tot ce întră în compunerea unui preparat fiind 100% proaspăt și de origini controlate.
Unde oprești în București?
The Box este cel mai nou restaurant din incita centrului comercial Băneasa Shopping City, amplasat în zona Feeria, un restaurant cu preparate cu servire rapidă, cu influențe de steak house și, preparate pe bază de 100% ingrediente proaspete.

Un restaurant cu istorie
Restaurantul este o afacere de familie, pornită de doi tineri ieșeni la finalul anului 2015.
Răzvan Harabagiu, fondator The Box & Meat Concept Store: “Prima locație The Box, un pop-up restaurant construit într-un container de transport marfă și situat într-una dintre cele mai frumoase și romantice locații din Iași, pe bulevardul Copou, puțin mai jos de Universitate. În primul an de viață, The Box a urcat pas cu pas spre inimile clienților și a început să obișnuiască ieșenii cu conceptul de mâncare gătită repede (fast food), dar cu ingrediente fresh și de calitate. În prezent, The Box însumează 6 locații: 4 în Iași și 2 în București (Kaufland Mihai Bravu și noul foodcourt din incinta Carrefour Feeria – Mall Baneasa)”.

Photo credit: https://www.facebook.com/theboxbaneasa/
Tu ai încerca asta? 😉 Poftă bună!
Xoxo,
Andreea Tranda
Leave A Reply