Știri | Raluca Bădulescu, DJ-ița fashion, bombă de energie în matinalul de la Radio Impuls

Raluca Bădulescu le-a dat românilor “Scularea” astăzi, cu Radu Ţibulcă și Orlando Ivan, prezentatorii matinalului de la Radio Impuls.

Vedeta a vorbit despre noua experiență, aceea de a pune muzică în cluburi, ca DJ.

Regina Regească la platane

Raluca Bădulescu, Celebrity DJ: Treaba asta e fantastică, o am în cap de vreo nouă ani. De 12 ani merg împreună cu soțul la Ibiza. El  mi-a făcut cunoștință cu lumea asta magică a cluburilor din Ibiza. Magia asta a spectacolelor de club de acolo m-a cucerit. (…) Și m-am gândit cum ar fi să fiu Celebrity DJ. (…) Eu am văzut-o pe Paris Hilton, ca DJ, într-un show și de atunci mă măcina chestia asta, că aș putea experimenta și eu.

Raluca Bădulescu, debut în club OXYA

Raluca Bădulescu, Celebrity DJ: De un an mi-am cumpărat un mixer DJ și m-am apucat de treabă. Deși eu m-am lansat oficial pe piață în urmă cu două săptămâni am, de un an, un public fidel format din soțul meu, cei doi câini și pisica. Le place ce fac, sunt fierți, o simt în privirile lor! (…) Lăsând gluma la o parte, am făcut un mix între pasiunile mele, muzică și modă!

Nu pierdeţi, în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora 7:00, matinalul “Scularea”, cu Orlando şi Ţibulcă, la Radio Impuls.

Xoxo, Andreea Tranda!

Photo credit: kfetele.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *