Știri | Simona Pătruleasa și Victor Slav, ambasadori pentru o cauză umanitară

Înainte de a fi vedete, sunt oameni! Dincolo de clipele petrecute în lumina reflectoarelor, unele persoane publice aleg să se implice în diverse proiecte pentru a aduce un plus de bine semenilor lor. Cu ajutorul notorietății construite în timp acestea reușesc să dea glas unor cauze nobile!

Simona Pătruleasa și Victor Slav

Pentru că aleg să nu stea cu mâinile-n sân, Simona Pătruleasa prezentatoarea „Știrilor Kanal D” de weekend, și Victor Slav, prezentatorul emisiunii „Îmi place dansul”, au fost desemnați Brand Ambassador pentru „Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic-România (ASCHF-R)”!

Emoționați și încântați de această misiune, cele două vedete le-au promis tinerilor că vor face tot posibilul pentru ca opinia publică să cunoască îndeaproape problemele cu care persoanele cu dizabilități se confruntă zilnic.

Simona Pătruleasa, prezentatoarea “Știrilor Kanal D” de weekend

Simona Pătruleasa: „Este o onoare pentru noi să devenim <vocile> copiilor și tinerilor cu dizabilități. Cu siguranță vom realiza lucruri frumoase împreună. Vom continua să venim în sprijinul celor care au nevoie de noi.”

VICTOR SLAV: “Tinerii aceștia mi-au oferit o adevărată lecție de viață”

Victor Slav, prezentatorul emisiunii “Îmi place dansul” de la Kanal D

Victor Slav: “Sunt foarte emoționat pentru că am o așa misiune frumoasă. Sunt sigur că toți ne dorim că acești copii și tineri să se integreze perfect într-o societate ideală, frumoasă și sănătoasă, cu drepturi depline. Eu și colegii mei de la Kanal D suntem mândri de ceea ce faceți și vom fi și de acum încolo alături de dumneavoastră!”

ASCHF-R are 29 de ani de activitate sutinuta în România și militează pentru o lume în care copiii și tinerii cu dizabilități să fie considerați membri cu drepturi depline ai societății.


Puteți afla mai multe informații despre activitatea “Asociației de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic-România” pe pagina de Facebook ➡️ https://www.facebook.com/ASCHF-R-Official-1594841807247798/ .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *