Solidaritate & Psihologie | De 8 Martie Adoptă o mamă. O campanie organizată de Mirela Retegan și Fundația Zurli 

Când o mamă zâmbește, un copil râde! Este al 8-lea an în care Mirela Retegan, prin Fundația Zurli și-a propus să fie alături de mamele și femeile aflate în situații extrem de grele. Anul acesta, campania se derulează în trei direcții.

Prima direcție constă în invitația lansată către mamele și femeile care au mai mult decât le trebuie și doresc să pregătească un pachet de 8 Martie pentru o mamă care nu a primit niciodată un cadou.

A doua direcție a campaniei constă în oferirea de ore de consiliere psihoterapeutică gratuite mamelor  înscrise în campanie. Și a treia direcție, noutate din acest an a campaniei o reprezintă conferința Concentrează-te pe tine!, ce va avea loc în data de 04 martie, în București, la Teatrul de pe Lipscani. Pe scenă vor urca invitați care vor vorbi despre puterea mamelor de a se transforma și de a fi cea mai bună versiune a lor.

Andreea Raicu, Gaspar Gyorgy, Eniko Szanto, Dr. Adrian Avram, Dr. Cezar, Traviata Păduraru, Ionuț Stancovici, Anca Jugănaru și Cristi Lazăr  vor împărtăși povești inspiraționale pentru cei prezenți. Campania de strângere de cadouri pentru mamele înnevoie se derulează în mai multe orașe din țară: Arad, Cluj Napoca, Iași, Brașov, Satu Mare, Botoșani, Sibiu, Timișoara, Craiova, Baia Mare, Sălaj, Giurgiu, Constanța, Focșani, Pitești, Rm Vâlcea.  

Un pachet poate să conțină orice lucru nou și util uneifemei (un parfum, o bluză, o pereche de pantaloni, o cremă de față, un card de cumpărături cadou, o zi la un centru SPA, o trusă de farduri, o eșarfă ) și care ar face-o să se simtă iubită și apreciată. Pachetele pot fi aduse personal sau trimise prin curier încentrele de colectare, la adresele menționate pe www.fundatiazurli.ro.

Campania Adoptă o mamă! își propune să atragă atenția asupra nevoii din ce în ce mai mari de le oferi femeilor și mamelor care se confruntă cu situații dificile și suport psihoemoțional. În precedentele 7 ediții ale campaniei, peste 30.000 de mii de mame din România s-au bucurat de cadourile primite, iar în 2022 aproape 2.000 dintre acestea au beneficiat de ore gratuite de consiliere psihoterapeutică. Adoptă o mamă! este o campanie organizată de Fundația Zurli și inițiată de Mirela Retegan, fondatorul Zurli,  scriitor, jurnalist și om de radio.