Review | Stomatologie cu stil: Dr. Andrei Capră, designerul zâmbetelor de lux

Faceți cunoștință cu Dr. Andrei, un tip fresh cu un vibe pozitiv. De cum îi treci pragul cabinetului stomatologic, începi să-l cunoști. Cu un aer serios, cercetează atent problema și nu stă prea mult la taclale. Știe că pentru pacient este important să ajungă la un zâmbet de vis în cel mai scurt timp.

Asta le-a plăcut vedetelor din showbizz-ul autohton, oamenilor de televiziune sau sportivilor care au avut încredere în el. E discret și nu îi place să se laude cu munca lui, însă noi știm cine este omul din spatele  zâmbetelor celebrităților.

Hollywood Smile, de la moft la necesitate: fațetele dentare, booster de încredere!

Andreea Tranda: De ce și cum ai ales să faci medicina dentară?

Dr. Andrei Capră: Acum, după mai mulți ani de experiență, realizez că am ales această carieră pentru simplul fapt că îmi place să văd oamenii zâmbind cu încredere. Într-un cuvânt, fericiți.

Probă din ‘magia’ doctorului Andrei Capră…

Andreea Tranda: Cum  ai ajuns să le intri vedetelor la suflet?

Dr. Andrei Capră: Probabil prin felul meu de a fi, s-a întâmplat pur și simplu.

Andreea Tranda: Se  spune că un zâmbet luminos poate schimba un destin, ce spun pacienții tăi?

Dr. Andrei Capră: Un surâs luminos chiar îți schimbă viața. Ți-o spun din proprie experiență. Din momentul în care mi-am pus fațete, totul s-a schimbat: acum am altă încredere în mine, iar stima de sine a crescut. În ceea ce privește pacienții, ei chiar sunt impresionați de rezultatul final, unii până la lacrimi. 

Andreea Tranda: Doamnele sau domnii sunt mai pretențioși?

Dr. Andrei Capră: Domnii și doamnele sunt în aceeași măsură de pretențioși. Nu îmi fac griji, lucrez cu unul dintre cei mai buni tehnicieni dentari, folosesc cele mai bune materiale și, în acest context, rezultatele sunt impresionante.

Andreea Tranda: Ce trebuie să știe un pacient care îți calcă pragul?

Dr. Andrei Capră: (zâmbește) …cine vine aici (n.r. la cabinet) trebuie sa știe că e pe mâini bune. Avem grijă să avem o atmosferă potrivită pentru el și să îl informăm bine despre tot ceea ce își dorește să afle.

Andreea Tranda: Dacă zâmbetul e de “Hollywood”, prețurile sunt la fel? 

Dr. Andrei Capra: Așa cum spuneam, lucrez cu tot ce înseamnă materiale de ultimă generație și cei mai buni tehnicieni, implicit apar și costuri. Calitatea o impune. M-ai întrebat despre “Hollywood Smile”… În România este “tradus” ca și zâmbet foarte alb. De fapt, “Hollywood Smile” înseamnă perfecțiune la nivel de simetrie.

Andreea Tranda: Un mesaj pentru cititori?

Dr. Andrei Capra: Cu toții ar trebui să mergem periodic la consult stomatologic pentru a identifica orice problema dentară din timp. Ceea ce înseamnă sa scutiți timp și bani.

Dr. Andrei Capra

Pe Andrei îl găsiți la clinica lui din  Strada General Dimitrie Salmen, nr. 2B, București, pe Facebook 

➡️https://www.facebook.com/clinicadoctorandreicapra/, dar și pe Instagram ➡️

https://instagram.com/dr.capra.andrei?igshid=t2sdnlzq9ox6.

#smiledesign #drcapraandrei #fatete #hollywood #moderndentisry #doctor #fresh #cool #newlook #andreeatranda

Xoxo,

Andreea Tranda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *