Interviu | Jurnalistul de investigații Christian Sabbagh, un tătic implicat: “În living nu mai avem covoare, ci un tobogan si multe jucarii. Avem nevoie de o casă mai mare!”

Christian Sabbagh se declară un familist convins. Tată a patru copii, prezentatorul Știrilor Kanal D se implică activ în viața lor. Asta în ciuda faptului că timpul său liber este destul de limitat din pricina deplasărilor necesare investigațiilor jurnalistice.

Christian Sabbagh, transmisiune de la fața locului

În contextul unei meserii ce implică riscuri și stres, copiii prezentatorului sunt cel mai frumos element de echilibru din viața sa. Sursa principală de liniște vine din sânul familiei, al cărei ‘CEO’ este Iulia, soția sa tânără, cu o atitudine caldă și iubitoare.

Iulia Sabbagh, soția-vedetă a jurnalistului de investigații

Iulia Sabbaghmanageriază’ cu succes casa și familia, iar pentru asta este răsplătită din plin cu tot felul se surprize. De exemplu, atunci când soțul pune stăpânire pe bucătărie pentru a îi prepara ceva bun!

Iulia Sabbagh, o soție fericită

Christian Sabbagh: Îmi place să fac diverse lucruri în bucătărie. Cel mai des fac sucuri de fructe, împreună cu Anais, care mă asista cu multă seriozitate. Gătesc în special mâncare libaneză. Preferată mea este salată Tabbouleh, pe care o servesc cu un mușchi de vită la grătar. Când gătesc parcă au trecut hunii prin bucătărie.

Master Chef, varianta libaneză!

Christian Sabbagh: Ne împărțim, în general, treburile. Eu mă ocup de câine, fac curat după el, am grijă de curte. Iulia se ocupă de casă, de copii. Am împărțit treburile în mod echitabil!

Tati duce fata la grădi, iar mami o ia! Anais, un zâmbet de soare.

Dacă Yasmine și Edi, copiii cei mari ai lui Christian Sabbagh, sunt la vârsta la care își doresc mai multă independență și își petrec mai mult timp cu prietenii lor, cei mici –Anais și Christian Jr.- au nevoie constantă de atenție!

Anais și Christian Jr. Sabbagh

Christian Sabbagh: Anais are diverse jocuri de logică, specifice vârstei ei. Îmi place să îi explic cum e cu cifrele, să asamblam lego împreună. Cu juniorul mă joc cu soldățeii, cu mașinuțe teleghidate. Le-am cumpărat pentru el, dar mă joc și eu cu ele!

Fericirea este ‘home-made’!

Și pentru că sufrageria a fost transformată în loc de joacă, Christian simte nevoia unei case mai spațioase. La așa familie numeroasă, e normal!

Spațiul pentru oaspeți a fost ‘acaparat’ de jucării și… bebeluși!

Christian Sabbagh: În living nu mai avem covoare, l-am transformat în loc de joacă cu tobogan și multe jucării! În curând nu o să mai avem loc în casă. Chiar ne gândim să ne achiziționăm un cămin mai mare, astfel încât copiii să aibă mai multă intimitate și spațiu când vor crește!

Dragoste de frați: Christian Jr. & Anais Sabbagh.

Pe Christian Sabbagh îl puteți urmări, în fiecare weekend, începând cu ora 18.00, la pupitrul Știrilor Kanal D. Și, cine știe, la cât de des merge Anais în vizită la tati la muncă, poate o să o zăriți în cadru, prezentând rubrica meteo!

Anais și mami, în vizită la munca lui tati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *