Review | Superfly projects. Andreea Bălan, PR-ul băieților de la Fly Project, face afaceri de suflet cu… zâmbete! Povestea BogDee Photo Booth

Am cunoscut-o pe Andreea în urmă cu câțiva ani, la un interviu cu Tudor și Dan, adică Fly Project.

Interviu Fly Project. Dovada că pozele rămân cele mai frumoasă manieră de a păstra amintiri.

Lansau mega-melodie și voiam să aflu mai multe despre munca lor.    Între două telefoane și trei mail-uri, Andreea m-a ajutat să pun la punct filmarea. Totul a mers perfect. Am rămas surprinsă de seriozitatea cu care trata fiecare detaliu, dar și de faptul că este o persoană plină de viață care face ca totul să pară easy-peasy (n.r. simplu, floare la ureche). 

Andreea, fata care îți păstrează amintirile vii

Andreea este în continuare alături de băieții ei ‘muzicali’, însă a dat drumul unei afaceri cu zâmbete: BogDee Photo Booth!

Cabina foto BogDee /https://m.facebook.com/bogdeephotobooth/

Andreea Tranda: De ce o cabină foto? 

Andreea Bălan: După mai bine de 11 ani în industria muzicală ca PR și organizator de evenimente am ales să îmi dezvolt și o altă latură profesională. BogDee Photo Booth a apărut din dorința de a vedea cât mai mulți oameni fericiți și de a fi alături de ei în cele mai frumoase momente. Povestea acestei cabine foto este una începută în doi. Împreună cu soțul meu am decis să mergem pe acest drum, plini de entuziasm și provocări!

Andreea și Bogdan

Andreea Tranda: Ești pasionată de fotografie…

Andrea Bălan: Iubesc fotografia încă de când eram adolescentă! Am făcut cursuri de fotografie, dar am și o legătură clară cu entertainmentul de ani buni. Știu că o cabină foto nu este numai despre poze, ci și despre divertisment asigurat la fiecare eveniment! Un colț vesel în care oamenii Intră în atmosfera petrecerii!

Andreea Tranda: Care este oferta pentru cei care vor amintiri frumoase de la evenimentele importante din viața lor?

Andreea Bălan: Cine alege o cabina foto pentru evenimentul lui trebuie să știe că ne adaptăm nevoilor personale. Facem  oferte personalizate, nimic nu e standard, totul se poate discuta și stabili împreună. Cabina foto ajunge cu o ora înainte în locație, înainte să dăm startul petrecerii, tocmai pentru ca totul să fie perfect în momentul în care lumea dorește să se fotografieze. 

Andreea Tranda: Spune-mi despre suprizele din recuzită: pirați, regine, vikingi, mesaje amuzante…

Andreea Bălan: Avem zeci de modele de recuzită:  mesaje amuzante, pălării și ochelari super diferiți. Te poți deghiza oricum, iar BogDee Photo Booth va păstra amprenta emoțiilor în fotografii unice, pe care toți invitații le vor păstra cu drag!

Andreea Tranda: Ce recomandă serviciile BogDee Photo Booth?

Andreea Bălan: Cred că poți să îți construiești un nume într-un domeniu  doar prin seriozitate, prin profesionalism. După acest principiu m-am ghidat în activitatea mea de PR și la fel voi proceda și în această nouă provocare a vieții mele profesionale, cabina foto BogDee Photo Booth!

Happy people, nice memories!

Cabina foto vine la tine dacă îi scrii Andreei aici ➡️ https://m.facebook.com/bogdeephotobooth/

Xoxo,

Andreea Tranda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *